fbpx

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu îl accesați.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Informațiile puse la dispoziţie pe acest site web sunt în scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat în timp. Se va încerca pe cât posibil ca la momentul publicării lor pe site, toate informațiile să fie exacte.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului nomadtalks.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului nomadtalks.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. 

Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L.

Accesul și utilizarea site-ului nomadtalks.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe nomadtalks.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit.

Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina.

Puteți copia și tipări conținutul site-ului nomadtalks.ro exclusiv pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale.

În orice alte situații, conținutul nomadtalks.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L.

S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;

– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau a altor componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele nomadtalks.ro, prețuri, informații, campanii și promoții, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ.

Nimic din conținutul site-ului nomadtalks.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginilor web, a informațiilor și a altor materiale prezentate de nomadtalks.ro nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

GDPR este un set de reguli bazat pe principii complexe, care este deschis la interpretare și conține, de asemenea, numeroase domenii în care statele membre sunt invitate să intervină.

nomadtalks.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu își asumă nicio obligație de rezultat sau diligența față de nicio persoană, exclud în mod expres și neagă răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daună suferită ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză, cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresa de e-mail.

Modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de către S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. utile în legătură cu conținutul site-ului sau care se află sub controlul sau îndrumarea sa.

În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. nu poate garanta sau controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul nomadtalks.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:

  • prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L.;
  • transmiterea de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;
  • soluționarea de către S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site);
  • alte activități întreprinse de S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

S.C. EVENTS NO.MAD S.R.L. va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.