fbpx

No products in the cart.

No products in the cart.

E-book gratuit – Cum să fii no.mad cu autorulota în Europa (Costuri, Traseu, Povești)

Descarcă E-book gratuit și află cum să fii no.mad prin Europa cu autorulota

Sâmbătă, 1 iunie, 2019, am pășit în autorulota de patru persoane cu care urma să vizitez Europa. Și am vizitat-o. În 16 zile am făcut 5000 de km prin Ungaria – Austria – Germania – Elveția – Italia și Slovenia, am văzut șase țări și 17 orașe, am gustat din bucătăriile lor specifice și am băut vin rar, dar cel mai mult am simțit cum este să fii liber, să nu depinzi de un loc sau de o cazare.
rv2

S-au întâmplat multe în cele 16 zile, am trecut printr-o furtună în Italia, am dormit în parcări, ne-am rătăcit, am schimbat traseul, așa că m-am gândit să povestesc ce s-a întâmplat în fiecare zi, în e-book-ul de mai jos. S-au strâns 20 de pagini cu povești și fotografii despre cum m-am simțit eu în prima călătorie cu autorulota. Tot în e-book am detaliat și costurile, cât a costat motorina, închiriatul, mâncarea, dar și care sunt responsabilitățile tale atunci când călătorești cu autorulota.

Călătoria asta nu a fost o simplă vacanță, a fost mai mult de atât. Au fost 16 zile în care am ieșit din zona de confort, în care mi-a fost teamă, am avut emoții, am învățat ceva nou (să conduc o barcă), m-am îndrăgostit de un oraș și am avut mai multă încredere în mine. Călătoria cu autorulota mi-a dat curaj să fac mai des ceva pentru prima oară. Aproape că uitasem sentimentul pe care îl am atunci când învăț să fac un lucru nou. Tu îți aduci aminte de el?

Tot în e-book o să găsești și o rubrică despre cum să lucrezi productiv pe drum, ce să faci ca să ai mereu baterie la laptop, cum merge internetul și partea mea preferată, cum gestionezi starea de vacanță. Pentru că, atunci când pleci cu un grup de prieteni, starea lor ajunge și la tine. Iar cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, doar tu ești freelancer din tot grupul. Adică tu încă lucrezi, ei nu.

Să fii no.mad cu autorulota prin Europa poate fi un stil de viață. Un stil de viață în care te poți muta chiar în funcție de soare. Așa am făcut noi, am căutat orașele în care nu ploua și ne-am îndreptat acolo. De asta am ajuns din Elveția în Sirmione, nici nu auzisem de localitatea asta din Italia.

Eu te sfătuiesc să mai cauți doi-trei prieteni cu care să împarți experiența, să faceți traseul și să plecați. Poate fi o experiență o dată în viață sau poate fi un stil de viață. Orice alegi, o să-ți placă la nebunie.

Abia aștept să descarci e-book-ul și să-mi spui dacă te-a ajutat. Dacă mai ai întrebări despre cum este să fii no.mad cu autorulota în Europa, scrie-mi pe iunieta.sandu@gmail.com

    Sunt de acord să mă abonez la newsletter și să primesc informații din partea NO.MAD Talks

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *