fbpx

No products in the cart.

No products in the cart.

MITURILE IN DIGITAL NOMADING

Nomazi digitali, freelanceri, creativi, tineri cu vise, adunarea! în fiecare lună, NO.MAD talks va fi un motiv numai bun să ieși din casă. o să te întâlnești cu cei ca tine, o să faci schimb de experiențe, o să asculți povești de succes și, de ce nu, o să pleci cu un nou client sau prieten.

Primul episod are loc pe 7 iunie, ora 19.00, la Dialogue Social Bar.

Timp de două ore, speakerii, Simona și Alex, lipa-lipa.ro împreună cu Alina și Florin, aventurescu.ro, vor răspunde la întrebările participanților. Printre subiectele abordate vor fi: blocajele și cum trecem peste ele, primele greșeli și cum pot fi evitate, bugete, rutina, time management

SPEAKERS
OUR SPEAKERS
LIPA-LIPA
Simona și Alex

Simona și Alex și-au dat demisia de la job în 2016 și au plecat cu rucsacul în spate să descopere lumea. De doi ani se plimbă lipa-lipa prin lume și scriu sau documentează video oamenii pe care îi întâlnesc și experiențele pe care le trăiesc.

Prin ochii lor poți să descoperi Asia, Europa, Mexic sau Guatemala.

AVENTURESCU.RO
Alina și Florin

Alina și Florin sunt călători și nomazi digitali. Se plimbă zi-noapte și lucrează din cele mai frumoase și interesante locuri. Noi i-am pus în capul listei cu motive pentru care oamenii călătoresc mai des, pentru că ei caută și propun locuri minunate la prețuri bune.

PROGRAM
PROGRAM

19:00 - 20:00

Simona și Alex
Lipa-Lipa

20:00 - 21:00

Alina și Florin
AVENTURESCU.RO
LOCAȚIE
UNDE?
Partenerilor
Mulțumiri!