fbpx
DESPRE PROMOVAREA EFICIENTĂ ÎN ONLINE
18 Aprilie, 19.00, Mater

Când ești angajat și primești întrebarea – cu ce te ocupi? Îți vine un singur răspuns în minte. Dar când pleci pe cont propriu și devii freelancer sau antreprenor te identifici total cu munca ta. Și atunci când te gândești la o strategie de promovare îți dai seama că tu ești în centrul ei, însă cum să vorbești despre tine fără să pari agasant, să ai un mesaj creativ și eficient care să-ți aducă clienți?

Întrebările tale primesc răspuns pe 18 aprilie la NO.MAD Talks. Alexandru Negrea, Cristian Florea și Alexandru Damian, trei specialiști în social media vin să-ți vorbească despre cum să creezi o strategie de comunicare în online care să-ți aducă clienți și să te ajute să-ți crești audiența.

SPEAKERS
OUR SPEAKERS
NEGREA
ALEXANDRU

Alex nu mai are nevoie de o descriere, sigur îl știi de pe Facebook sau din newsletter-ul pe care-l trimite săptămânal pe Whatsapp. Este consultant și trainer în social media, iar în 2019 a avut peste 1400 de cursanți care au absolvit cursurile lui. Alex o să ne vorbească despre Facebook, despre cum să ne gândim la el ca un tool de promovare care să ne aducă mai mulți clienți pe freelance.

FLOREA
CRISTIAN

Social Media Manager

Cristian Florea este Social Media manager la Kooperativa 2.0 și a pus bazele proiectului #casastiti. El ne aduce în news feed conținut nou și lucruri pe care îți dorești să le ții minte. Cristian a început de curând să investească mai mult timp în LinkedIn, a încercat diverse tipuri de conținut, l-a studiat și a ajuns la niște concluzii. Spune că trebuie să fii pe LinkedIn, în mod special dacă ești antreprenor sau freelancer. Cum să te promovezi corect pe această platformă ne va spune la NO.MAD Talks

DAMIAN
ALEX

Alex reușește să transmită emoții și atenție la detalii prin toate fotografiile lui. Pasiunea pentru fotografie l-a condus ușor și către pasiunea pentru Instagram. Acolo postează cadrele spontane surprinse în oraș, portrete cu prietenii și peisajele din călătorii. Alex vine la NO.MAD Talks să ne vorbească despre cum îți poți crește canalul de Instagram, cum să comunici eficient pe acest canal și ce a funcționat cel mai bine pentru el.

Înscrie-te
Înscrie-te AICI!

  Ma abonez la newsletter

  DONEAZĂ
  Cauza Acestei Ediții

  Pentru această ediție intrarea constă într-o donație de 40 lei către ATCA, ONG-ul care sprijină, prin toate mijloacele și cunoștințele acumulate în anii de experiență, recuperarea și integrarea socială a copiilor cu autism și tulburări de dezvoltare. Donează prin transfer bancar – Cont bancar: RO49BACX0000000968803037, Unicredit Tiriac BANK

  https://autismvoice.ro

  55467772_2221383424585532_2690729601432289280_n
  PROGRAM
  PROGRAM

  19:00 - 19:30

  Cristian Florea
  Cum comunicăm pe LinkedIn?

  19:00 - 19:45

  Wine Break by Aurelia Vișinescu

  19:45 - 20:15

  Alexandru Negrea
  Cum comunicăm pe Facebook?

  20:20 - 20:50

  Alex Damian
  Cum comunicăm pe Instagram?
  LOCAȚIE
  UNDE?
  Partenerilor
  Mulțumiri!