fbpx

No products in the cart.

No products in the cart.

CONTABILITATE + FREELANCE

Declarația 600, 200, 300, PFA, SRL-D, SRL, Dividente, Cash Flow, Factura, Termeni de plată, Contracte, Registru Contabil. Te simți puțin pierdut când auzi de ele, ai nevoie de o subtitrare când intri pe site-ul ANAF?

Știm perfect cum este, legile din România se schimbă atât de des încât, de fiecare dată când crezi că ai luat o decizia bună contabilă, trebuie să o regândești. Joi, 12 iulie, ora 19.00, te invităm la Episodul 02 NO.MAD Talks, să afli de la Valentina Saygo cum să ai o relație de iubire cu ANAF-ul simplă și ușoară, fără complicații.

Valentina Saygo o să ne mai spună ce forme juridice sunt cele mai potrivite, ce legi s-au mai schimbat, cum să citești site-ul ANAF ca-n palmă, care sunt greșelile cele mai întâlnite pe care le fac freelancerii și toate lucrurile de bază pe care orice om care lucrează pe cont propriu trebuie să le facă.

SPEAKERS
OUR SPEAKERS
SAYGO
VALENTINA

Valentina este un contabil atipic, călătorește, scrie, face fotografii minunate și zâmbește mult. Ea refuză să lucreze pentru ANAF și preferă să ajute antreprenorul român să înțeleagă informația contabilă și să se folosească de ea în afacerea pe care o conduce. În prezent este managing partner al companiei Ask for Accounting și are peste 20 ani experiență în consultanță financiar-contabilă. Dacă o urmărești pe conturile de Social Media vei descoperi o persoană fericită care își scrie sincer gândurile pe blog, dacă o auzi discutând cu pasiune despre contabilitate, vei avea cu siguranță un moment de “Aha”.

DONEAZĂ
Cauza Acestei Ediții

Intrarea este liberă, dar încurajăm donațiile către o cauză socială. De data aceasta te invităm să donezi către Climb Again, ONG-ul care face terapie prin escaladă cu toți copiii nevăzători. În România există peste 60.000 de copii cu dizabilități – senzoriale, psihice sau intelectuale – care trăiesc separați de copiii tipici. Antrenamentele la escaladă îi scot din casă și le arată cum să aibă încredere în ei, dar și în ceilalți

PROGRAM
PROGRAM

19:00 - 20:40

Valentina Saygo
LOCAȚIE
UNDE?
After
Cum a fost
Partenerilor
Mulțumiri!