fbpx

No products in the cart.

No products in the cart.

PERSONAL BRANDING SUMMER EDITION

Dragă personal branding! Eu sunt mic, tu fă-mă mare. Eu sunt indecis, tu fă-mă mai disciplinat.

Dorințele funcționează. Dar nu în cazul în care îți dorești un brand personal puternic și ușor de recunoscut. Pentru că brand-ul se construiește cu disciplină, creativitate și perseverență. Iar în cazul nostru, al freelancerilor, acest element face diferența între a căuta clienți și a face clienții să vină spre tine.

Pe 21 AUGUST, de la ora 18:30 la Impact Hub despicăm branding-ul personal în trei. Raluca Elena Rogoz, Brand Strategist TailorAd, Iunieta Sandu, Freelance Communication Specialist, Claudiu Jojatu, Digital Consultant la fckdotwork, dezbat, analizează și prezintă cele mai eficiente strategii de personal branding pentru freelanceri, studii de caz de succes și povești cu happy end.

SPEAKERS
OUR SPEAKERS
ROGOZ
RALUCA

De unde vin ideile bune?

Raluca Elena Rogoz este un nomad digital cu adevărat fericit. Își conduce agenția de branding, TailorAd, din Bali, organizează workshop-uri de branding pentru freelanceri, iubește călătoriile și provocările. Are 8 ani de experiență în realizarea strategiilor de brand, a colaborat cu numeroase branduri însă cel mai mult îi place să lucreze cu antreprenori, freelanceri sau start-up-uri care își doresc o strategie de brand care să-i reprezinte în totalitate și să le aducă succes.

DONEAZĂ
Cauza Acestei Ediții

Iulian Angheluță a fondat ONG-ul Free Miorița pentru a pune lumină în casele din mediul rural. Printre proiectele lor se regăsesc Lumină pentru România, Lumină pentru Ursici, Dacioți până-n Mongolia, Mioritici prin Kîrgîzstan sau NordkappSolo.

Donați aici: https://bit.ly/2LPBnCJ

PROGRAM
PROGRAM

19:00 - 19:30

Iunieta Sandu

19:30 - 20:00

Caludiu Jojatu

20:00 - 20:40

Raluca Rogoz
Personal Branding
LOCAȚIE
UNDE?
After
Cum a fost
Partenerilor
Mulțumiri!