fbpx

No products in the cart.

No products in the cart.

MYTHS OF CREATIVITY AND GOOD IDEAS

Un bec se aprinde, un fulger lovește, un pahar se sparge, o cafea dă în foc, o idee bună se naște. Unii spun că ține de antrenament, alții de imaginație, de noroc sau de exercițiu. Să nu lași niciodată mintea să se odihnească sau relaxează-te mai des, sunt sfaturile pe care le auzim.

Tu ce faci când ai nevoie de o idee bună și nu poți aștepta să te lovească inspirația. Faci ceva creativ, faci ceva la care nu te pricepi deloc sau speri? La a cincea ediție i-am invitat alături de noi pe Andreea Georgescu, scenarist, Alex Roșiu și Octavian Drăgan, piloți ROTAC, să ne spună care este sursa ideilor bune pentru ei, cum îi ajută pasiunea, disciplina si determinarea să facă performanță în domeniul lor.

SPEAKERS
Andreea Georgescu – De unde vin ideile bune?
OUR SPEAKERS
Georgescu
ANDREEA

De unde vin ideile bune?

Face stand-up comedy la New York, este scenarist, conduce o agenție de digital în București. Pune pasiune în tot ce face și asta se simte. A primit o bursă la New York pentru a studia comedia și de atunci și-a descoperit pasiunea, stand-up comedy. Spune că majoritatea glumelor ei vin din experiențe personale, dar de fiecare dată îi este teamă să le prezinte în fața unei audiențe numeroase. Crede că una dintre cele mai bune decizii din viața ei a fost când și-a dat demisia și a plecat pe cont propriu. Vei afla la eveniment de ce.

FREELANCING
Povești despre pasiune și performanță
STORIES

Alex Roșiu și Octavian Drăgan – Povești despre pasiune și performanță

Alex și Octavian sunt co-fondatori și piloți ROTAC, Romanian Time Attack Challenge, prima competiție de Time Attack adresată tuturor celor care doresc să își depășească limitele într-un cadru competitiv și sigur. Competiția are patru sezoane și s-a bucurat de peste 200 de concurenți unici și 500 de înscrieri. La cel de-al patrulea sezon au fost prezenți concurenți din România, Republica Moldova, Bulgaria, Slovenia, Ucraina, Franța și USA.

DONEAZĂ
Cauza Acestei Ediții

Donează pentru bătrânii din România. 1,5 milioane de bătrâni din România declară că se simt singuri sau inutili. Poți trimite SMS cu textul “Singur” la 8844 prin care să oferi 2 euro lunar pentru a-i ajuta pe bătrânii care nu mai au pe nimeni. Sau verifică pe site-ul lor care sunt modalitățile în care îi mai poți ajuta. https://www.fpmr.ro/donationline/. După ce ai donat, completează formularul și ocupă-ți locul la eveniment. See you soon!

PROGRAM
PROGRAM

19:00 - 19:30

Alex Roșiu și Octavian Drăgan
Co-fondatori și piloți Romanian Time Attack Challenge

19:30 - 20:00

NETWORKING

20:00 - 20:40

Andreea Georgescu
De unde vin ideile bune?
LOCAȚIE
UNDE?
After
Cum a fost
Partenerilor
Mulțumiri!