fbpx

No products in the cart.

No products in the cart.

CONTRACTE, FACTURI, VIN ȘI POVEȘTI

Pe lângă creativitate, perseverență și multă muncă, un freelancer are nevoie și de cunoștințe fiscale. Altfel, energia pe care o dedică proiectelor, călătoriilor sau participării la evenimentele noastre, va fi pierdută în procesul de refacere a contractelor.

Am trecut și noi prin asta, așa că nu te lăsăm la greu. La NO.MAD Talks EPISODUL 6 am invitat doi experți în fiscalitate care o să ne învețe cum să realizăm contractele, ce informații să conțină, ce presupun termenii de plată, cum reziliem contractele, ce facem când ne cer clienții să scoatem paragrafe importante, cum ne personalizăm un contract în funcție de serviciile noastre. Mai discutăm și despre facturi, probleme fiscale la început de drum și despre lucrurile punctuale care te interesează, așa că nu uita, să vii cu întrebările pregătite.

SPEAKERS
Mircea și Tudor ne învață cum să ne înțelegem cu fiscalitatea
OUR SPEAKERS
Mărculescu
MIRCEA

Are așa de multă experiență în fiscalitate, încât tot ce ne rămâne de făcut este să-l credem pe cuvânt când ne spune ce trebuie să facem. Este partener coordonator pe probleme fiscale în cadrul Elite Compliance, colaborator în cadrul proiectului Digital2Law și membru al Camerei Consultanților Fiscali din România. A fost implicat în numeroase proiecte de revizie fiscală, consultanță, audit, fuziuni și divizări. A organizat și susținut cursuri de fiscalitate națională și internațională, având o vastă experiență atât în consultanță, cât și companii multinaționale.

STANCIU
TUDOR ANDREI

Este om de juridic, dar mai și zâmbește din când în când, să fie informația mai ușor de digerat. Tudor este un avocat specializat în consultanța oferită antreprenorilor și companiilor care dezvoltă produse de tehnologie proprietară și inițiator de proiecte în Fintech & Legaltech. Sau mai simplu spus: Independent Tech Lawyer, Fintech & Legaltech project builder, Startup advisor, Co-fondator Digital2law.

FREELANCING
DUME DE MESTECAT
STORIES

Iar, în prima parte a evenimentului, fetele de la Dume de mestecat vin să ne spună povestea lor.

Ioana și Laura sunt două tipe mișto cu dumele la ele. Acum patru ani au început să ilustreze jocurile de cuvinte pe care le tot făceau și să le dea drumul pe net. Pe scurt, așa a apărut pagina Dume de mestecat. Din joacă în joacă, în fiecare zi, până când au ajuns să aibă sute de dume publicate. Anul acesta și-au dat demisia din agenție și au început să se gândească la Dume de Mestecat ca la un business. Fiindcă sunt la început de drum, vin să ne povestească cum a fost trecerea de la munca din agenție la munca de acasă, de la proiecte pentru clienți la proiecte personale.

DONEAZĂ
Cauza Acestei Ediții

Donează către SOR, pentru protejarea păsărilor din România! Societatea Ornitologică Română este primul ONG de mediu înființat în România după Revoluție și cel mai longeviv apărator al mediului din societatea civila din România. Donația se realizează direct către ei. (Societatea Ornitologica Romana, CIF 5272804, cont RO92RNCB0092026616360001, BCR Sucursala Universitate, Bucuresti)

Intră pe site și donează direct către ei.

26756710_2234080316618182_8460013787319848159_o
PROGRAM
PROGRAM

19:00 - 19:30

Ioana și Laura
Dume De Mestecat

19:30 - 20:00

NETWORKING

20:00 - 20:40

Mircea și Tudor
Cum să ne înțelegem cu fiscalitatea
LOCAȚIE
UNDE?
After
Cum a fost
Partenerilor
Mulțumiri!