fbpx

No products in the cart.

No products in the cart.

DESPRE EFICIENTĂ ȘI PRODUCTIVITATE

De fiecare dată când muți un task important “pe mâine” sau “mai încolo” sunt șanse mici să se mai întâmple. Așa pierdem timp și bani. Andrei Roșca, Personal Change Strategist, vine la NO.MAD Talks episodul 7 să ne răspundă la toate curiozitățile noastre despre eficiență, rutină și cum să facem părțile neplăcute mai ușoare.

Iar ca să avem parte și de puțină inspirație, l-am invitat alături de noi pe Claudiu Petria, Co-fondator, Questo, aplicația mobile care ajută utilizatorii să descopere locurile mai puțin cunoscute din orașe. Claudiu o să ne povestească despre traseul pe care l-a parcurs de la idee la implementare, cum a obținut finanțare și care au fost elementele care l-au ajutat

SPEAKERS
OUR SPEAKERS
Roșca
ANDREI

Change Strategist

Cum să fii un freelancer mai eficient!

ANDREI este antreprenor de 15 ani. A fondat firme și proiecte în diverse domenii. De la IT, producție de sisteme audio, web development și publicitate. Între 2006 și 2012 s-a ocupat cu bookblog.ro, cel mai important blog de cărți din România. În 2011 a lansat Spada, agenție digitala specializată în campanii de promovare în social media, iar în 2015 s-a retras din managementul agenției. A început să facă coaching în 2013 și de atunci s-a specializat în dezvoltare personală. Acum ajută oamenii să fie mai motivați printr-o combinație de intervenții strategice, coaching și consultanță. De anul trecut a lansat și Podcastul Zero Plus în care abordează subiecte de interes pentru orice freelancer.

Petria
CLAUDIU

Co-Fondator Questo

Poveste Questo și drumul până la success!

CLAUDIU a avut traseul unui om creativ care a vrut să facă ceva pe cont propriu și a așteptat cea mai bună idee. Înainte de asta a lucrat în mai multe agenții de publicitate și a făcut parte din YAA YP. Tot aici i-a cunoscut și pe ceilalți parteneri de proiect, fiecare cu alt background și altă experiență. Împreună au investit 100.000 de euro ca să creeze o aplicație mobilă pentru tururi self-guided, care îți arată orașul prin ochii localnicilor. Drumul parcurs de la idee până la implementare îl vei afla direct de la el.

DONEAZĂ
Cauza Acestei Ediții

Taxiul cu Bomboane este, de fapt, o metaforă. Este despre gesturi simple care se transformă în fapte bune, despre gesturi mici care pot schimba viaţa celor din jur. Este o metaforă despre faptele bune pe care le poate face oricine, pentru că în acest taxi poate urca toată lumea! Taxiul are acum câteva curse cu destinaţie deosebită: spitalele de pediatrie şi la şcolile cu nevoi speciale din Bucureşti.

Intră pe site și donează direct către ei.

PROGRAM
PROGRAM

19:00 - 19:30

Claudiu Petria
Povestea Questo

19:30 - 20:00

NETWORKING

20:00 - 20:40

Andrei Rosca
Cum să fii un freelancer mai eficient?
LOCAȚIE
UNDE?
After
Cum a fost
Partenerilor
Mulțumiri!