fbpx
DESPRE BLOG, SCRIS ȘI FREELANCE
27 Februarie, 18.30, Mater

,,Mi-am făcut blog, acum ce fac?” Sigur ți-a trecut acest gând prin minte după câteva luni de blog, te-ai gândit să te lași dar nu vrei să renunți la scris. Știi că există bloguri celebre, freelanceri care trăiesc din scris, colaborează cu brand-uri mari și au mii de share-uri. Au avut noroc sau și-au făcut o strategie?

La a opta ediție NO.MAD Talks le-am invitat pe Ina Țăranu-Hofnăr (Inoza.ro) și Andreea Vasile (andreeavasile.ro) să ne povestească care este strategia lor pentru blog, cum își găsesc subiectele, cum au atras proiecte pe freelance și care este secretul lor pentru a scrie bine.

Evenimentul va fi deschis de Irina Alexe, blogger și freelancer, care își va lansa în premieră a treia carte. Irina face parte din comunitatea NO.MAD Talks și noi suntem mândri să o susținem în lansarea cărții 30+ și înfloritoare Cum să te distrezi până se livrează pizza. O carte cu texte neconvenționale despre feluri de mâncare. Irina o să ne povestească cum a trecut de la corporație la freelancing, la blog și scris.

SPEAKERS
OUR SPEAKERS
Țăranu-Hofnăr
INA

Storytainer, Inozza.ro

Blogul Inei este ca o revistă pe care nu te mai saturi să o citești. Cu povești despre viață și oameni care te captivează de la primele fraze. A fost, pe rând, copywriter, editor în presa scrisă, redactor-șef al unui site, scenarist de film și televiziune și game writer. În 2017 a publicat prima carte – Cum am devenit YouTuber, o poveste ficțională, care conține sfaturi pentru tinerii YouTuberi aflați la început de drum și jumătate interviuri cu câțiva dintre cei mai apreciația YouTuberi de la noi.  De doi ani este freelancer și scrie pentru ea, brand-uri și pentru diverse reviste. La NO.MAD Talks, Ina o să ne povestească cum alege subiectele pentru blog, cum atrage proiecte pe scris și care este secretul pentru a reuși în acest domeniu.

VASILE
ANDREEA

Jurnalist, blogger, om de comunicare, andreeavasile.ro

Andreea scrie povești care ajung la inimile oamenilor ca tine și ca mine. Scrie despre oamenii inspiraționali, care pot fi modele pentru oricine și despre situațiile și evenimentele care pot produce o schimbare în bine în societate. În cei peste zece ani de experiență ca jurnalist a scris pentru reviste, ziare, televiziune și proiecte diverse, online și offline. La NO.MAD Talks o să ne povestească despre colaborarea cu Red Bull România. Din 2013 este reporter și editor pentru platforma online a unuia dintre cele mai puternice branduri media la nivel internațional.

Credit Photo: Catalin Georgescu

Înscrie-te
Înscrie-te AICI!

  Ma abonez la newsletter

  DONEAZĂ
  Cauza Acestei Ediții

  Donează pentru Asociația Dăruiește Viața. Donează o sumă modică sau 2% din impozitul tău și pune o cărămidă la spitalul de oncologie construit de Asociația Dăruiește Viață, #noifacemunspital.

  Intră pe site și donează direct către ei.

  logo
  PROGRAM
  PROGRAM

  18:30 - 19:00

  Irina Alexe
  Poveste de freelancer și lansarea cărții Cum să te distrezi până se livrează pizza

  19:00 - 19:30

  Networking & wine

  20:00 - 20:40

  Ina și Andreea
  Despre blog, scris și freelance (sesiune Q&A)
  LOCAȚIE
  UNDE?
  Partenerilor
  Mulțumiri!