fbpx
DESPRE ALIMENTATIE ȘI SPORT
25 Martie, 19.00, Mater

Când lucrezi de acasă totul pare mai urgent decât ridicatul de la birou, uiți să bei apă, mănânci ce ai prin frigider și faci sport doar când mergi pe jos până la o întâlnire. Te-ai gândit de multe ori ce bine ar fi să ai un bucătar personal care să gătească în locul tău trei mese pe zi, dar până se întâmplă asta ești ok și cu pizza.

Și noi am trecut prin asta, așa că la NO.MAD Talks episodul nouă ne-am decis să vorbim despre alimentație și sport. Ce alimente ne aduc energia de care avem nevoie, cum să ne motivăm să facem sport.

Alături de noi vor fi Radu Restivan, fondatorul comunității 321sport și Daniela Dinică, nutriționist în cadrul ONG-ului ABC-ul nutriției. Vom vorbi despre cum ne apucăm de sport și mai ales cum ne menținem motivația, cum și ce mâncăm ca să ne păstrăm energia pentru perioadele aglomerate.

SPEAKERS
OUR SPEAKERS
RESTIVAN
RADU

Radu Restivan este omul care a creat comunitatea 321sport și cultura urbana de running, iar în viața profesională a mizat totul pe o nișă despre care crede că va creste enorm in anii următori: strategia de marketing sportiv. Așa a apărut The Sport Architects, o agenție care lucrează cu branduri, competiții și sportivi pentru a crea campanii și proiecte cu un impact cat mai mare în societate.

DINICĂ
DANIELA

Nutriționist ABC-ul nutriției

Daniela este nutriționist în ONG-ul ABC-ul nutriției, ține ore de nutriție în școli și în companii. Vrea să învețe cât mai mulți oameni secretul unei vieți sănătoase și cum să gătească rapid și bun. Daniela ne va vorbi despre deciziile alimentare, piramida nutriției, alimentele care se produc local, programul de masă, cure de slăbire, fasting și alte concepte la modă.

Înscrie-te
Înscrie-te AICI!

  Ma abonez la newsletter

  DONEAZĂ
  Cauza Acestei Ediții

  Pentru femeile fără adăpost sau fără venituri, menstruația este doar o umilitoare grijă în plus. Ajută ONG-ul PE STOP să ofere lunar pachete cu produse de igienă menstruală și broșuri cu informații femeilor fără posibilități din București! Donează aici – http://bit.ly/2Hinxui

  pestop
  PROGRAM
  PROGRAM

  19:00 - 19:30

  Radu Restivan
  Cum mi s-a schimbat viața datorită sportului.

  19:00 - 19:30

  Networking & wine

  20:00 - 21:00

  Daniela Dinică
  Despre nutriție și planuri alimentare
  LOCAȚIE
  UNDE?
  ABC-ul Nutritiei
  Consiliere nutrițională oferită de:
  Partenerilor
  Mulțumiri!