fbpx

No products in the cart.

No products in the cart.

KindMarket te provoacă la acest exercițiu de imaginație care ne va ajuta să depășim criza împreună.
Imaginează-ți că ne-am întors în timp și nu mai există bani, ce ai da la schimb pentru a primi produsele sau serviciile de care ai nevoie?
Ești un antreprenor local și ai nevoie de Social Media, strategii de comunicare de criză, training online, grafică, gândește-te ce poți să le oferi freelancerilor în schimb pe aceste servicii și completează formularul de mai jos.
Ești freelancer și ai mai mult timp liber, ai expertiză pe o anumită nișă și vrei să o pui la bătaie antreprenorilor și afacerilor locale care au nevoie de tine, completează formularul și scrie-ne care este specializarea ta.
NOMAD-KindMarket-cum_functioneaza
Echipa NO.MAD Talks centralizează nevoile și ofertele primite de la freelanceri, antreprenori și afaceri locale. După analiză, tot noi ne vom ocupa de matching între nevoie și oferte. Astfel că, în fiecare zi de marți, toți cei care completează formularul o să primească o propunere cu oamenii care au nevoie de ajutorul lor și cei potriviți să-i ajute.
nomadmarket2
 • Freelancerii care vor să-și pună la dispoziție serviciile în schimbul altor servicii sau produse
 • Afacerile locale care oferă produse pentru diverse servicii de marketing și comunicare
 • Antreprenorii care au nevoie de consultanță din partea freelancerilor
 • Companiile care au nevoie de servicii din partea freelancerilor și oferă produse sau servicii în schimb

După ce am făcut peste 10 întâlniri online ne-am dat seama că pandemia a adus oamenii din comunitatea NO.MAD Talks mai aproape ca niciodată. Acum ne știm cu toții după nume și specializare, așa că mi s-a părut firesc ca următorul pas să fie colaborarea cu afacerile și antreprenorii locali.

Am simțit pe pielea noastră că bugetele de marketing și comunicare au fost reduse drastic, dar asta nu ne-a făcut să ne oprim din muncă, ci să ne punem întrebarea cum am putea să ne ținem business-urile vii fără bani?

Așa am ajuns la KindMarket, locul în care freelancerii și antreprenorii își oferă serviciile în schimbul produselor fizice sau a altor servicii.

Să muncești câteva ore și să primești cafea de specialitate de la coffee shop-ul tău preferat, un coș cu legume proaspete sau produse de îngrijire realizate handmade nu sună chiar rău, nu?

93393882_2641387932849905_1805449074069995520_n

Fondator NO.MAD Talks

  1. Câteva cuvinte despre tine / afacerea care are nevoie de ajutor!

  2. Alege domeniile de activitate în care se încadrează ceea ce oferi!

  3. Detaliază ce fel de servicii / produse vrei să oferi?

  4. Ce ai nevoie în schimb?

  5. Cât timp ești dispus să aloci pentru servciile oferite?

  6. Din ce oraș ești?

  7. Nume și prenume

  8. Adresă e-mail

  Ma abonez la newsletter

  Servicii oferite

  Produse oferite

  Primele impresii 

  Proiect susținut de: