fbpx

1. Prețurile pentru produsele comercializate pe site sunt afișate în RON. Această nu împiedică Events No.Mad să afișeze prețurile și în alte monede străine. În ipoteza în care plata se va face cu instrumente de plată electronică denominate în altă monedă, suma respectivă va fi convertită în RON automat la cursul organizațiilor internaționale de carduri, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

2. Plățile se efectuează prin procesatorul de plăți online, prin intermediul unui card bancar, sau orice alt mijloc de plată permis de procesatorul de plăți.

3. În urma confirmării comenzii de către dumneavoastră, cardul bancar utilizat pentru plată va fi imediat sau în termenele impuse de procesatorul de plăți debitat cu suma confirmată.

4. Furnizorii de servicii de plată pot colecta, de asemenea, orice alte informații necesare pentru procesarea plăților de transfer și retragere. Din acest motiv, vă rugăm să citiți politica de confidențialitate a furnizorului nostru de servicii de plată: Politica privind confidențialitatea și prelucrarea datelor personale | NETOPIA Payments (netopia-payments.com)

5. Events No.Mad va putea schimba procesatorul de plăți oricând, fără a fi obligat să notifice utilizatorii în acest sens, atât timp cât obligațiile acestora nu se modifică în mod semnificativ.

6. În orice caz, recunoașteți că ați fost informat că datele dumneavoastră utilizate la încheierea unei tranzacții sunt supuse prelucrării automate de către procesatorul de plăți, în scopul luptei împotriva fraudei prin folosirea cardului de credit pe internet.

7. Ne rezervăm dreptul de a face verificări cu dumneavoastră, prin telefon, e-mail sau poștă în vederea validării comenzii, însoțită, după caz, de o solicitare pentru orice documente justificative suplimentare. În cadrul verificării efectuate, o comandă poate fi anulată dacă elementele furnizate de dumneavoastră sunt în mod deliberat incorecte și/sau au un caracter fraudulos, inclusiv după validarea comenzii. În acest caz, veți fi informat prin e-mail cu privire la măsurile luate de noi.