fbpx

No products in the cart.

No products in the cart.

[Intră în comunitatea freelancerilor creativi]
NO.MAD Newsroom
Pentru freelanceri şi antreprenori cu cap şi nevoie de pauză

Abonează-te la newsletter-ul NO.MAD și primește în fiecare vineri o porție bună de inspirație, noutăți din freelancing și antreprenoriat, recomandări de evenimente, cărți și vești bune!

Ce primeşti cu NO.MAD Newsroom
  • status-uri din viaţa NO.MADă
  • teme de gândire şi articole cu aha-uri
  • cursuri, cărţi, evenimente pentru inspiraţie şi spor la muncă
  • tool-uri şi podcast-uri cu prescripție specială
  • spectacole, expoziţii, festivaluri şi poveşti pentru activarea creativităţii
  • locuri, locaţii şi oferte ce merită explorate
  • propuneri de fapte bune
  • idei deştepte împrumutate de la alţii
Începutul

Newsletter-ul NO.MAD s-a născut aproape simultan cu NO.MAD însuşi.

Pe 5 iunie 2018, la 6.49 p.m., pleca către cei 67 de abonaţi de atunci primul nostru email, cel care anunţa şi prima ediţie a NO.MAD Talks – de pe 7 iunie 2018.

A mers de-a buşilea o vreme, fiind unul dintre canalele prin care ajungeau în lume veştile bune ale evenimentelor puse la cale de NO.MAD.

Creșterea

Evenimentele au crescut comunitatea, comunitatea a crescut numărul de abonați, care s-a triplat în primăvara lui 2020.

Odată cu pandemia, lockdown-ul, proiectul Kind Market şi poveşile oamenilor din seria Jurnal de freelancer acasă, newsletter-ul NO.MAD  a început să capete consistență.

Se contura o nouă misiune pentru el, aceea de a aduce mai multă valoare.

Reinventarea

La 2 ani de la lansare, newsletter-ul NO.MAD se arăta lumii într-o nouă formă, cu o nouă structură şi o nouă misiune.

Se întâmpla vineri, 12 iunie 2020. Din acel moment, el a început să fie încă şi mai mult despre comunitate şi lucrurile importante pentru ea.

Iar istoria sa continuă să se scrie. Mulţumim că faci parte din ea.

Misiunea curentă

NO.MAD Newsroom este mai mult decât o listare de recomandări adunate din toate colțurile internetului. Este deopotrivă sursă de informații și oglindă a comunității.

Misiunea sa este să ridice întrebări, să genereze idei și inspirație prin consistență şi punerea informaţiei în context, pentru ca astfel să-ţi fie mai cu sens şi mai utilă.

Primește doza substanţială de informaţii în fiecare zi de vineri!

Newsletter
[Cine este]
Omul cu newsletter-ul

Bună, eu sunt Lăcră (jovial şi contextual cunoscută şi ca Eke). Sunt copywiter de capul meu de câţiva ani şi mândră membră a comitetului NO.MAD. În zona asta de newslettering şi de website copy mă simt ca peştele în apă, aşa că mi-am asumat-o şi la NO.MAD.

În fiecare vineri, îmi propun să îţi aduc tot ce este mai fain, util şi interesant de aflat despre freelancing, antreprenoriat şi cum putem creşte, personal şi profesional. Eu însămi învăţ o dată cu tine, iar ăsta este unul dintre pilonii motivaţiei mele de a aloca 7-8 ore/ săptămână conceperii newsletter-ului NO.MAD.

Când nu fac asta şi nici nu scriu pentru clienţi, îmi place să mă cos şi să mă descos, să citesc cu simţ de răspundere despre cum funcționăm emoţional şi mental şi să umblu brambura pe unde-i rost de linişte.

Mulţumesc că eşti aici. Şi te invit să-ţi iei regulat porţia de inspiraţie cu cap şi pauză!

Lăcrămioara Vidru

lăcră.vidru@gmail.com

Ediţii NO.MAD Newsroom care merită atenţia ta

Aşază-te confortabil şi răsfoieşte pe îndelete newsletterele pe care le-am trimis de-a lungul timpului. Ai să vezi cum au evoluat, cum s-au îmbogăţit cu mai multă informaţie şi mai mult sens pentru a fi ceea ce sunt azi.

Fee-urile noastre de toate zilele

Cum ne stabilim preţul corect şi ce nu luăm în calcul mai niciodată atunci când o facem, despre perfecţionism şi performanţă, care e postura corectă la birou şi când tot ce foloseşti de regulă la muncă se face dintr-un mail cu upgrade.

Feedback-ul e mama învăţării

De ce avem nevoie de feedback şi cum să avem parte de el ca freelanceri, modalităţi de accesare a creativităţii, gamification marketing şi un studio prietenos pentru prietenii nomazi.

Facem switch off pe bune?

Cât de bine ne iese deconectarea de la muncă şi cât de conştienţi suntem de asta, date care arată că freelancerii câştigă mai bine decât mare parte dintre angajaţi, LinkedIn ia în serios profesioniştii liberi de contract şi la ce-i bună rutina de dimineaţă.

Păreri
[Gura lumii]
Ce spune comunitatea

Ia-ţi şi tu porţia de inspiraţie cu cap şi pauză