fbpx

Survey: Modul de lucru al freelancerilor

De când sunt freelancer am oscilat între lucratul în pijamale de pe canapea și lucratul din cafenele. Dacă la începutul meu în freelancing ieșeam rar din casă, poate o dată la cinci zile, acum nu mai am răbdare. Dacă stau mai mult de o zi la biroul de acasă încep să dau agitată din picioare, să îmi lipesc fruntea de geam și să mă întreb ce-o mai fi pe afară. Mă simt blocată. Plus că toate gândurile casnice încep să prindă putere, cum ar fi să dau cu aspiratorul, să pun la spălat, să fac curat la cărți, oare am dus gunoiul, oare ce îmi gătesc astăzi?

Ca să scap de toate stările astea am început să lucrez mai mut din cafenele. Am învățat cu timpul că nu toate cafenelele sunt freelance friendly sau accesibile la preț, am învățat unde să merg pentru o masă de prânz delicioasă, unde sunt scaunele confortabile, cafeaua bună, atmosfera relaxantă și unde mă pot întâlni cu ceilalți oameni ca mine. Înainte să știu toate locurile astea mișto am trecut și prin experiențe mai puțin plăcute, îmi aduc aminte când, într-o duminică când avem chef să lucrez, mi-am pus laptopul în rucsac și am intrat într-o cafenea la întâmplare. Mi s-a adus meniul, mi-am ales cafeaua, ceva de mâncare și mi-am scos laptopul. La nici două minute s-a apropiat de mine o fată drăguță ce ținea un regulament în mână: ne pare rău, nu aveți voie cu laptopul în locație. Pământul s-a surpat și eu am intrat în el, de rușine, de mirare. Nu credeam că un laptop poate aduce o stare de discriminare. Dar, hei, uite că se întâmplă.

Pentru că vreau știu care sunt cafenelele tale preferate, de unde lucrezi și cât lucrezi, te invit să completezi chestionarul de mai jos. Sunt zece întrebări simple despre tine și modul de lucru. Iar ca să-ți mulțumesc pentru timpul acordat, i-am rugat pe cei de la mydesks.ro să ofere trei premii. Așa că poți câștigat unul dintre cele trei abonamente cu șapte intrări puse la dispoziție de către ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *