fbpx

No products in the cart.

No products in the cart.

Târgul de Crăciun online al freelancerilor

Servicii și produse experiență împachetate în hârtie de cadou

4 decembrie 2020 – 7 ianuarie 2021

Bine ai venit la primul Târg de Crăciun online al freelancerilor

 

Cadourile de neuitat sunt cele care dăruiesc momente, inspiraţie, oportunităţi de creştere personală sau profesională și te ajută să câștigi timp. 

Anul 2020 ne-a scos în față ce contează mai mult pentru noi și ne-a arătat cum să găsim rezolvări rapide la provocări pe care nici nu știam că le avem. Acum, de Crăciun, cum ar fi să înlocuiești cadoul tradițional cu unul care îl poate ajuta pe prietenul antreprenor să-și crească afacerea, pe mama care a devenit pasionată de artă, pe tatăl care și-a descoperit un nou talent în pandemie sau pe prietena din copilărie care poate are nevoie de un curs de nutriție sau de business coaching?

Cum ar fi ca toate cadourile tale să ajute oamenii din jur să facă un pas înainte, să devină mai buni în business și în viață?

Târgul de Crăciun al freelancerilor este primul târg online unde freelancerii oferă servicii şi produse împachetate în experienţe cu sens, utile şi valoroase. Aici găsești pachete speciale care te ajută să dăruieşti celor dragi servicii de dezvoltare personală și a business-ului sau produse pentru well-being. 

O selecţie de cadouri experienţă ca darul tău să devină un punct de start, o rampă de creștere sau o mână de ajutor

 

Şedinte de coaching sau poate de terapie? Masaj sau o sesiune de consultanţă în nutriţie? Un pachet de articole pe blog sau de ad-uri pe Facebook? Audit SEO sau servicii de optimizare online? O masă de Crăciun îmbelşugată sau multe dimineți cu cafea bună? 

Indiferent ce alegi, cadoul tău îi poate ajuta pe cei la care ţii să fie mai bine şi să le meargă mai bine. Iar asta e dovada cea mai clară a grijii şi preţuirii tale. Şi are cea mai mare valoare.

Bucuriile mari vin din experienţe valoroase

Fă cunoştinţă cu propunerile de cadouri ale freelancerilor noştri 

Descoperă pachetele de cadouri, alege-le pe cele dorite şi contactează freelancerii pentru a stabili detaliile de plată şi livrare.

Încă nu te-ai înscris la Târgul de Crăciun al freelancerilor?